Verzenden & retourneren

Verzending
Onze standaard levertijd is 2 tot 4 werkdagen. Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u daarvan een bericht van ons met een Track & Trace code. Met deze TT-code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger.

Verzendkosten
In Nederland worden bij bestellingen vanaf € 50,00 geen verzendkosten in rekening gebracht. Bovendien zijn al onze zendingen verzekerd. Bij bestellingen van minder dan € 50,00 bedragen de verzendkosten € 4,95.

De verzendkosten voor België, Luxemburg en Duitsland bedragen € 7,95 en voor U.K. € 14,95. Bij bestellingen boven € 400 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retourzendingen
Als u het artikel om welke reden dan ook niet wilt afnemen, heeft u het recht het binnen veertien dagen na aflevering te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. U krijgt uw aankoopsom in dat geval binnen 14 dagen volledig retour.
Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en dient indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking te worden geretourneerd. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren en de originele factuur in een deugdelijke verpakking naar:
Watch Star
Postbus 70
4430 AB  's Gravenpolder
Nederland

U kunt hiervoor gebruikmaken van het Modelformulier voor herroeping (zie bijlage 1 bij onze algemene voorwaarden).